Servicepunten in NL en BE

Soms is het handig om een bestelling niet thuis te ontvangen, bijvoorbeeld i.v.m. drukke werkzaamheden of privacy. In zo’n geval is een servicepunt een uitkomst. Wij versturen je bestelling dan niet naar je huisadres maar naar het servicepunt naar keuze. Je kan dan wanneer het jouw uit komt de bestelling daar ophalen.

Wij hebben voor verzendingen binnen Nederland gekozen voor de servicepunten van PostNL in verband met de landelijke dekking. Je kunt je keuze van verzenden eenvoudig aangeven bij het afrekenen van je bestelling. Vergeet alleen niet je bestelling op te halen op het servicepunt nadat je van PostNL een berichtje hebt ontvangen.

Onze klanten in België hebben ook de mogelijkheid om een pakket af te halen op een servicepunt. Ook dit loopt via PostNL waarbij PostNL in België samenwerkt met het netwerk van Kariboo servicepunten.

Standaard gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde servicepunt op basis van de postcode van je huisadres als je kiest voor het afhalen van je bestelling op een servicepunt.